Як правильно заварювати пуер

Категорії

Температура води

Пуер є чаєм, який вимагає дотримання особливих правил при заварюванні. Тоді він вийде неймовірно смачним. Пуер досить таки незвичайний чай, який володіє оригінальним присмаком витонченого горіха, смачного чорносливу і деревини. Заварюється пуер виключно окропом - 100 градусів. Час настоювання становить 1 хвилина. Напій порадує «димним» ароматом і солодкуватим приємним післясмаком.

Вода для правильного заварювання напою

Особливе значення має якість води, яка буде використовуватися для заварки пуеру. Ще в далекі часи, при правлінні династії Сун, звертали увагу на якісні показники води. Найкращою тоді вважала вода гірська, а найгіршою - вода з колодязя. Для приготування пуеру категорично не можна користуватися водою мінералізованою. Це зумовлено тим, що вона має специфічний смак, який просто зіпсує напій.

Підійде для заварки пуеру річкова, озерна і водопровідна вода. Вона хоч і жорстка, але в процесі кип'ятіння стає досить м'якою. Це дозволить отримати смачний напій. Колодязну воду краще не використовувати, оскільки вона містить занадто багато мінералів.

Посуд для заварювання

Кращим варіантом для заварки пуеру стане ізіпот. Він являє заварник, який працює за методом протоки. Такий посуд сам «підкаже», як правильно заварювати чай. Пуер вийде дуже ароматним і шикарним за смаком.

Скляний посуд також доречний для заварювання пуеру. До того ж, є можливість побачити в ній колір напою.

Заварювати напій пуер можна до 15 разів. Кожна наступна заварка збільшується за часом на 1 хвилину.

               

( 14 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Детальна консультація
Детальна консультація
Подарункове пакування
Подарункове пакування
Відвантаження в день замовлення
Відвантаження в день замовлення
Оплата при отримані
Оплата при отримані