Китайський чай нормалізує тиск

Категорії

Вплив китайського чаю на артеріальний тиск

Достаток різновидів сортів китайського чаю дозволяє підібрати напій з корисним ефектом для здоров'я. Одне з найбільш доброчинних впливів чаю на організм - це нормалізація артеріального тиску. Користуються популярністю пуери. Наприклад, Шу-пуер актуальний для людей, які страждають гіпотензією. Так, при різкому падінні тиску, необхідно випити Шу-пуер, який швидко підніме показники артеріального тиску. Справа в тому, що вживаючи ліки в цей момент, можна погіршити своє самопочуття. Лікарські препарати мають занадто повільним дією. А ті, які швидко діють, можуть викликати головні болі та інші неприємні відчуття. Крім цього, в невеликих дозах Шу-пуер рекомендується і вагітним жінкам, які мають проблеми з тиск. Чай не підвищить показники вище норми, прибере запаморочення і слабкість.

Чорний чай містить кофеїн, проте він також благотворно впливає на артеріальний тиск. Він досить м'яко і плавно тонізує організм. При цьому, різкі скачки тиску, виключаються. Улуни можуть бути рекомендовані людям, схильним до високого тиску.

Правильне заварювання чаю - запорука нормалізації тиску

Потрібно враховувати, що домогтися потрібного тиску можливо лише при правильному заварюванні китайського чаю. Так, необхідно дотримуватися таких правил:

  • Перша порція заварки завжди зливається.
  • Застосування води кип'яченої, яка злегка охолола.
  • Наполягання не більш 3 хвилин.
  • Використання заварки 3 рази мінімум

.

Зелений чай шкоди здоров'ю не приносить. Більш того, він дозволяє вести досить активний спосіб життя, покращує настрій, відмінно бадьорить. Все це сприяє нормалізації артеріального тиску і помітного поліпшення здоров'я.

( 16 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Детальна консультація
Детальна консультація
Подарункове пакування
Подарункове пакування
Відвантаження в день замовлення
Відвантаження в день замовлення
Оплата при отримані
Оплата при отримані