Корисні властивості улуна

Категорії

Що являє собою улун?

Улун - це чай, який знаходиться на позиції між зеленим і червоним по мірі ферментації. Він є ідеальним балансом між цими двома чаями, переймаючи на себе всі їхні переваги. Відмінність улуна від зеленого чаю полягає в способі обробки. У улун міститься найбільша кількість антиоксидантів.

Полезные свойства улуна

Користь улуна

Улун має масу корисних властивостей, які доведені експертами на науковому рівні. До них відносяться:

  1. Контроль ваги. Ефективне регулювання метаболізму людини підвищує всі травні і обмінні процеси. При правильних щоденних фізичних навантаженнях і регулярному вживанні улуна можна відмінно скинути вагу.
  2. Позбавлення від шкідливих речовин в організмі. «Забрудненість» організму шлаками і токсинами призводить до того, що людина себе погано почуває і стає схильний до виникнення безлічі захворювань. Тому дуже важливо постійно очищати свій організм.
  3. Здоров'я кісток. Компоненти, які знаходяться в складі улуна, захищають від старіння зуби, зміцнюють кістки.
  4. Здоров'я шкіри. Практично будь-які проблеми зі шкірою можна вирішити, використовуючи улун. Якщо протягом півроку пити улун, то можна позбутися від роздратування шкіри, алергічних реакцій, висипу і т.д.
  5. Підтримка рівня цукру в крові. Активно використовується улун для лікування діабету. Напій запобігає раптове підвищення або ж, навпаки, падіння сазара.
  6. Боротьба зі стресами. На жаль, стресові ситуації здатні привести до багатьох неприємних наслідків. Саме улун позбавить від них і нормалізує емоційний стан.
  7. Стимулювання розумової активності. Для людей з напруженим щоденним графіком улун стане незамінним продуктом.
  8. Зниження ризику розвитку раку шкіри. Даний факт є загальновідомим давно. Ті, хто вживає улун, менш схильний до пухлинних захворювань.

( 14 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Детальна консультація
Детальна консультація
Подарункове пакування
Подарункове пакування
Відвантаження в день замовлення
Відвантаження в день замовлення
Оплата при отримані
Оплата при отримані